У домівках жителів Авдіївки продовжує теплішати

Наразі ситуація в Авдіївці є контрольованою, а температура у приміщеннях продовжує зростати

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Донецької обласної війського-цивільної адміністрації Євген Вілінський.

Він зазначив, що наразі температура теплоносія завдяки роботі комбінату підвищилась, а температура у приміщеннях становить близько 17-18 градусів тепла.

"Вчора-позавчора у Маріуполі мав можливість донести інформацію про стан справ у Авдіївці до міністрів з Данії та Франції. Зрозуміло, що головне це гуманітарний аспект, але поза увагою не залишились питання забезпечення робочих місць не лише в Авдіївці, але й у Маріуполі. Під час візиту на фільтрувальну станцію пояснили французькому міністру усю важливість подолання критичної ситуації на Донецькій фільтрувальній станції та на південно-донбаському водоводі", - наголосив Вілінський. 

За його словами, сьогодні він перебуває у Сєвєродонецьку, де разом з донорськими організаціями обговорює поточну ситуацію на Донбасі.

Він також додав, що очікує на рішення Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування щодо ситуації в Авдіївці, щоб почали працювати бригади ремонтників. 

"Ситуація у місті контрольована, обласний штаб на чолі з керівником Обласної ВЦА П. Жебрівським працює цілодобово", - підсумував Вілінський.

Все по темі: Бої під Авдіївкою