Оператори частково відновили мобільний зв'язок в Авдіївці

В Авдіївці Донецької області найбільші українські оператори мобільного зв'язку lifecell, "Київстар", "МТС Україна" (бренд Vodafone) і найбільший оператор фіксованого зв'язку "Укртелеком" частково відновили роботу

Про це повідомляє УНІАН.

Зазначається, що "Київстар" забезпечує мобільним зв'язком місцевих жителів, завдяки двом мобільних станцій, які вдалося запустити в роботу від дизель-генераторів. Одна знаходиться в промзоні, на території коксохімічного заводу, інша - безпосередньо в місті.

Оператор "МТС Україна" забезпечує роботу мережі в Авдіївці також за допомогою додаткових джерел живлення. Зараз зв'язок є в районі залізничного вокзалу та в центральній частині міста. Робота мережі через перевантаження може бути нестабільною, але у абонентів є можливість зателефонувати.

Оператор lifecell з допомогою двох автоматичних телефонних станцій (АТС) забезпечив зв'язком близько 7 тисяч абонентів в північно-західній частині Авдіївки і ближче до центру.

В "Укртелекома" станом на 3 лютого в Авдіївці працює єдина АТС на дизель-генераторі, паливо для якої періодично підвозитися.

Все по темі: Бої під Авдіївкою