Парубій нагримав на нардепів за критику міністра оборони

Андрій Парубій під час засідання парламенту нагримав на нардепів за неповагу до міністра оборони України Степана Полторака

Нардеп від групи "воля народу" Сергій Мельничук під час засідання Верховної Ради заявив, що Міністерство оборони очолює людина, яка не має бути там. 

"Міністр оборини - це міліціонер, який фактично гробить українську армію. Генштаб очолює Вітя Катафалк на якому кров наших побратимів. Укроборонпром і Комітет оборонний і їхні зв'язки очолює корупціонер, який стріляв людині в ногу і зараз намагається втікти від відповідальності і це все замовчується. Нас депутатів хочуть звинувати, що ми не голосуємо за спецконфіскацію, а міністр оборони - не виконання 1 млрд 200 не виконання за минулий рік, під ВР стоять об'єкти Януковича, чому їх не продали", - сказав Мельничук.

На що спікер Верховної ради Андрій Парубій відповів:

"Сьогодні наша армія на передовій захищає нас від російської агресії і Авдіївка продемонструвала високий рівень підготовки і дисципліни. І я вважаю неприйнятним, щоб ми у залі ВР України говорили такі висловлювання про міністра оборони і про інше вище керівництво нашої армії, це удар у спину українській армії", - сказав спікер.