Жителі Керчі вимагають відселити їх через будівництво мосту

У Керчі жителі Цементної слобідки, де тривають роботи з прокладення дороги до Керченської мосту, вимагають відселення або поліпшення житлових умов

Про це люди заявили на зустрічі з так званою адміністрацією міста, повідомляє "Крим.Реалії".

Через дорожні роботи, жителі Цементної слобідки скаржаться на постійний шум, бруд, велику кількість важкої техніки, розбиті дороги і вібрацію. При цьому відселити обіцяють тільки частину жителів.

За словами глави "адміністрації" Керчі Володимира Подліпенцева, інфраструктура в районі Цементної слобідки "практично зруйнована повністю".

Тим часом юрист міської "адміністрації" Олег Каторгін заявив жителям Цементної слобідки, які не потрапили до списку з переселення, що на відселення люди можуть розраховувати в разі, якщо житло буде визнано аварійним, або якщо "Росавтодор" розширить санітарну зону, яка сьогодні становить 286 метрів.

Через будівництво Керченського мосту на Цементній слобідці в Керчі планують розселити 8 будинків, в яких проживають 185 осіб.

Жителі раніше заявляли, що готові переселитися, але тільки в "якісні і рівноцінні квартири". У разі, якщо не вдасться домовитися з місцевою "владою", обіцяють скаржитися до Москви.