Apple запустить реаліті-шоу про розробників додатків

Реаліті-шоу про розробників мобільних додатків під назвою Planet of Apps від Apple вийде протягом декількох місяців

Про це повідомляє видання Recode.

Planet of Apps почнеться з того, що розробники представлять ідеї мобільних додатків журі, яке складається з музиканта will.i.am (засновник бренду бездротових навушників i.am +), актрис Джесіки Альби (засновниця компанії з виробництва споживчих товарів Honest Company) і Гвінет Пелтроу (засновниця лайфстайл-сайту goop), а також підприємця Гарі Вайнерчук.

Учасники за хвилину повинні розповісти про свій продукт і переконати одного із членів журі взяти їх до себе в команду. Після того як кожен член журі набере певну кількість проектів, починається підготовка до фінального етапу. За цей час учасники повинні розробити свою програму під керівництвом наставника. Протягом роботи вони також зможуть консультуватися з співробітниками відомих IT-компаній, таких як Yelp і Uber.

На фінальному етапі учасники представлять готовий продукт інвесторам венчурної фірми Lightspeed Venture Partners. Переможці отримають інвестиції до $10 млн. Також додатки учасників шоу з'являться в окремій категорії App Store.

За словами одного з творців шоу Бена Сильвермана, перший випуск Planet of the Apps вийде в найближчі кілька місяців і буде транслюватися в сервісі Apple Music.