Шуфрич готовий заплатити 40 млн грн податку, якщо несплату доведуть

Народний депутат Нестор Шуфрич готовий сплатити податки в сумі 40 млн грн, якщо ця сума буде доведена ГПУ

Зміст

Про це розповіли в прес-службі народного депутата.

"Якщо буде доведено, що мої аудитори і юристи неправильно порахували мої доходи і недоплатили податки, вони мною будуть сплачені. Я не виключаю варіант, при якому я сплачу зазначену суму, а потім в суді вимагатиму її назад. І нехай тоді суд встановить обґрунтованість доказів, а при відсутності таких притягне до відповідальності в даному випадку безпосереднього підписанта, а саме генерального прокурора", - цитує Шуфрича прес-служба.

Шуфрич запевняє, що інформацію про несплачені податки він вперше дізнався зі ЗМІ.

"Всі запити, які приходили з податкової, нами були оброблені і були передані вичерпні відповіді. Останні дані були уточнені сьогодні. Нам абсолютно невідомо, на підставі чого Генеральна прокуратура зробила дані висновки. Жодного разу ні я особисто, ні уповноважені мною аудитори і адвокати не спілкувалися з представниками Генеральної прокуратури і ніколи не запрошувалися для такого спілкування", - йдеться в повідомленні.

За словами депутата, він також не розуміє, звідки взялась така сума.

"За звітний період, за який ми зобов'язані відзвітувати і несемо відповідальність, мною було задекларовано трохи більше 40 млн грн доходу, і нам абсолютно незрозуміло, як з них можна нарахувати 40 млн грн несплачених податків", - повідомив Шуфрич.