Відкрито ранню реєстрацію на міжнародну конференцію FORMAT SHOW Spring Edition 2017. PR

21 квітня 2017 року в Києві відбудеться міжнародна конференція і скринінг FORMAT SHOW Spring Edition

До участі в заході традиційно запрошуються представники медіахолдингів, телеканалів, продакшн-компаній, рекламних і креативних агентств, незалежні продюсери, студенти профільних ВНЗ та всі, кому цікава одна з найяскравіших та динамічних індустрій в світі - міжнародна індустрія форматів.

Програма FORMAT SHOW Spring Edition 2017:

Показ нових форматів ТВ шоу і серіалів від провідних міжнародних виробників і дистрибюторів: EndemolShine Group, FremantleMedia, BBC Worldwide, Talpa Global, all3media international;ITV Studios GlobalEntertainment;Armoza Formats;Televisa Internacional, Fuji Creative Corporation, Global Agency;Nordic World;A + E Networks International, Small World IFT, MBC Global Media, Sky Vision і багатьох інших.

Огляд актуальних тенденцій на локальному та світовому ринках форматів.

Панельні дискусії та тематичні секції за участю локальних і міжнародних експертів форматного бізнесу.

Розбір кейсів створення успішних форматів.

Фінал конкурсу SMALL WORLD. BIG IDEAS - пітчинг ідей розважальних форматів, в партнерстві з компанією Small World IFT.

Детальна програма FORMAT SHOW Spring Edition буде оголошена найближчим часом.

Зареєструватися на FORMAT SHOW Spring Edition по ранній вартості можна вже зараз на офіційній сторінці заходу. Early bird fee (спеціальна ціна) дійсна до 3 березня 2017 року.

Також організатори FORMAT SHOW Spring Edition надають спеціальну ціну на участь у конференції студентам денної форми навчання будь-якої спеціальності.

FORMAT SHOW Spring Edition відбудеться 21.04.2017 р з 10:00 до 18:00 на кіностудії FILM.UA (вул. М. Закревського 22, Київ, Україна).

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся за номером +380 44 459 46 10 або на info@mrm.ua.

За 8 років свого існування конференція-скринінг FORMAT SHOW стала зразковим місцем зустрічі гравців ТБ і медіа ринків України та інших країн СНД з партнерами з усього світу, а також ефективною платформою для знайомства з новинками і трендами світової форматної індустрії. З 2015 року FORMAT SHOW проходить двічі на рік: навесні - FORMAT SHOW Spring Edition і традиційно восени в рамках KYIV MEDIA WEEK.