Загострення в Авдіївці: бойовики обстріляли місто з танків

Сьогодні бойовики знову вели обстріли по Авдіївці із застосуванням танків

Про це заявила народний депутат від РПЛ Оксана Корчинська, повідомляє "112 Україна".

Вона зазначила, що активний обстріл почався з обіду, зокрема позиції українських військових обстрілювали увесь день. 

"У нас є загиблий військовослужбовець. Близько 40 хвилин тому обстріляли центр міста, це у 400 м від нашої цивільної лікарні, де я зараз знаходжуся. Хлопець стояв на бордюрі, поцілили танком. Військові вважають, що Т-90, що це фугасно-осколковий снаряд, 125-мм", - наголосила Корчинська.

Вона також підтвердила інформацію щодо загибелі місцевого жителя та зазначила, що у чоловіка залишилося двоє дітей.

Таким чином терористи знищили два багатоповерхових будинки, на вул. Гагаріна, 1 і Гагаріна, 12.

"Нам пощастило, що в одному будинку не було людей. В іншому будинку була зірвана опалювальна система. Так, у нас є ще один з середнім опіком цивільний мешканець, він уже в лікарні, в хірургії. Це чоловік похилого віку, у нього опіки 1-2 ступеню", - пояснила Корчинська.

Вона додала, що також через атаку травмувалася ще одна людина, втім вона відмовилась від госпіталізації. Таким чином іншої інформацію щодо постраждалих наразі немає.

"Усі наші групи військових медиків, цивільних медиків і парамедиків повністю мобілізовані. Ми повністю знаходимося у бойовій готовності. Паніки немає. У центрі міста працюють пожежники. У нас постійна координація, є зв’язок. По військовим зараз триває обстріл, чути вибухи. На жаль, я так розумію, ніч буде важкою", - підсумувала Корчинська.