МЗС Росії працює як підрозділ ФСБ, щоб посадити своїх людей в міжнародні структури, - Логвинський

РФ планує висунути своїх делегатів для представлення власних інтересів в міжнародних структурах, які боряться зі злочинністю та тероризмом

Про це в інтерв'ю виданню "РБК-Україна" заявив очільник підкомітету Парламентської асамблеї Ради Європи з боротьби проти тероризму Георгій Логвинський.

“За інформацією, яку я отримав від своїх колег з делегації ОБСЄ, Росія дала команду, щоб в усіх міжнародних структурах подібні пости зайняли максимально наближені до Росії люди. І це дуже поганий знак. Те, що відбувається у Криму зараз, дуже нагадує Радянський Союз”, - зазначив Логвінський.

На думку політика, спецслужби Росії працюють дуже активно на політичній арені світу.

“Росія робить внески до Ради Європи при негласній умові, що Рада Європи має видати певну кількість робочих місць саме громадянам Росії. Ці люди працюють в Європейському суді з прав людини у Раді Європи, і, зрозуміло, чиї інтереси вони відстоюють у цих структурах. Не так давно був цікавий випадок.

Один з депутатів Чехії, який відвідував Крим, був спійманий з підробленим паспортом у Швейцарії при отриманні досить великої суми грошей у банку. Але допитати його не вийшло, тому що він помер у зв'язку з раптовим інфарктом”, - сказав Логвінський.