Нардеп з БПП пообіцяв поскаржитись СБУ на укропівця за "повалення влади"

Нардеп від партії "УКРОП" Віталій Купрій заявив, що буде радий зміні державної влади в Україні

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив позафракційний нардеп Віталій Купрій.

Журналістка Еспресо зазначила, що на цих вихідних Україна буде згадувати третю річницю Революцію Гідності, вшановувати пам'ять загиблих.

"Зараз МВС повідомляє про те, що можлива загроза під час заходів вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні, що будуть влаштовані сутички,  акції, якими куруватиме Росія. І чи може ця трагічна подія використатись для розхитування ситуації в Україні?", - звернулася журналістка до нардепа.

"Якщо ця подія призведе до зміни режиму Порошенка - я буду тільки аплодувати. Я сам активний учасник Майдану. Нас також називали злочинцями, і що ми розхитуємо і хочемо змінити державну владу. Так, ми хочемо змінити і в цьому немає нічого поганого. А зараз Річниця і плюс блокада Донбасу... Якщо Порошенко не займе дежавницьку проукраїнську позицію  - може бути що завгодно... Не хочеться крові, хочеться, щоб це було мирно. Тому партія "УКРОП" висуває різні законодавчі ініціативи", - відповів Купрій.

Після цього до ефіру підключився нардеп від БПП Олександр Бригинець і зазначив, що політиками, які під час війни закликають до повалення влади має займатися СБУ.

"Я обов'язково після сьогоднішньої заяви напишу звернення у СБУ, щоб вивчили цю заяву і щоб подивилися чи немає у ній складу злочину", - сказав нардеп від БПП.

На що Купрій відповів: "Відкривайте кримінальне впровадження і переслідуйте - це нічого не дасть..Ви звинувачуєте мене у державній зраді, підтримуєте "порошенівський" злочинний режим. Ми виступаємо не за повалення, а за зміну влади законним шляхом, через вибори, а ви зараз доводите до крові, всі "порошенківці".

У свою чергу нардеп від БПП зазначив, що  "Коломойський і його "УКРОП" завжди виступали проти України, особливо після проблем, які сталися із його бізнесом".