Порошенко підтримав ідею блокування "ВКонтакте" та "Одноклассники"

Адміністрація президента позитивно відгукнулась на ідею заблокувати в Україні російські соціальні мережі "ВКонтакте" та "Одноклассники"

Про це у своєму Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Я закликаю усіх включитися в інформаційну кампанію по бойкоту і підтримці блокування в Україні російсько-терористичних соцмереж "ВК" та "ОК". Це пропагандонське зло в чистому вигляді!
Через ці соціальні мережі відбувається цілеспрямований інформаційний терор проти української державності. Через ці ворожі соціальні мережі Путін отруює мозок і вбиває мораль в наших підлітках! Це пропагандонське зло в чистому вигляді", - написав він.

На думку Шкіряка, якщо кожен з нас скаже своїй дитині, друзям, родичам, знайомим, щоб вилучалися із "Вконтакте" та "Одноклассники" і переходили у ФБ, Твіттер, Гугл, це вже буде реальний позитив.

"Сьогодні я можу констатувати про тотальну підтримку моєї ініціативи патріотичною медіа-спільнотою та громадянським суспільством. Щиро вдячний! Це також наша війна і вона не менш важлива ніж війна в окопах! Переконаний, що спільними зусиллями дотиснемо! Є цілковита підтримка СБУ і навіть позитивний сигнал з АП", - написав Шкіряк.

Окрім того, радник міністра запропонував відрізати і заблокувати mail.ru.