П'яні молодики спричинили зіткнення трьох машин на Повітрофлотському проспекті

У Києві на Повітрофлотському проспекті сталася масштабна ДТП

Як вдалося з'ясувати Вартовим Еспресо, водій автомобіля Daewoo Lanos на високій швидкості (за словами свідків 130-150 км) врізався в зад автомобіля Renault, що рухався у попутньому напрямку.

Від удару Renault вилетів на зустрічну смугу,  де  зіткнувся з вантажівкою комунальників, що перевозила близько 20 тон снігу. На щастя, для водія Рено удар був по дотичній, що і врятувало йому життя.

Незважаючи на дотичний удар від зіткнення з вантажівкою Рено перетворився на купу металобрухту, втім водій залишився живий, хоча був настільки шокований, що навіть забув звідки і куди рухався. Його госпіталізували медики для детального обстеження.

Деу Ланос, після зіткнення з Рено, продовжив рух, при цьому у нього відлетіло переднє ліве колесо і на трьох колесах Ланос проїхав ще близько 200 метрів і зупинився на зустрічній смузі.

Поліцейські відразу під'їхали до розтрощеного Ланоса, звідки дістали трьох молодиків. За попередніми даними вони знаходилися у стані алкогольного сп'яніння, втім так це чи ні повинна підтвердити медична експертиза.

За непідтвердженими офіційно даними, поліцейські влаштували погоню за автомобілем Деу Ланос, водій якого їхав без світла і не зупинявся на вимогу копів, і навіть провокував зіткнення з патрульними автомобілями. Всіх трьох молодиків затримали поліцейські і одягли кайданки. Втім винуватця цієї шаленої ДТП -водія Деу забрали медики, адже у нього було дуже сильно розбите обличчя також він отримав закрту черепно мозкову травму - він не скористався ременем безпеки і під час зіткнення з Рено врізався головою у лобове скло. На місці знаходиться 5 патрульних машин, також два авто рятувальників, які змили розлитий бензин з проїжджої частини. На місці працює слідчо-оперативна група

.