"Я - іммігрант", - американські дизайнери виступили проти указа Трампа

Більшість дизайнерів в США в новому сезоні позначили свою громадську позицію і виступили проти міграційної політики президента США Дональда Трампа

Про це повідомляє Вuro247.

Зазначається, що минулий Тиждень моди в Нью-Йорку був, мабуть, найбільш політично натхненний за останній час - загальні біди зближують.

Так, більшість дизайнерів в новому сезоні позначили свою громадську позицію: хтось - щиро і з вірою в зміни, хтось - прорахувавши потенційну популярність футболок з універсальними слоганами.

Антиімміграційна політика Трампа викликає в творчому середовищі особливо потужне неприйняття - ще б пак, адже безліч зірок, які домоглися неймовірних успіхів саме в Америці, народилися далеко за її межами. 

W magazine, прямо під час нью-йоркських показів, презентацій, кастингів і зйомок, зробили ролик, в якому 81 представник модної індустрії говорить на камеру "Я - іммігрант". Топ-моделі, провідні дизайнери, найзначніші фотографи, редактори, візажисти, стилісти і багато інших - ті, хто роблять індустрію моди сильною сьогодні, - немов підписуються під фінальною фразою бельгійки Діани фон Фюрстенберг I am an immigrant and America's been good to me.