На Закарпатті заарештували дітей за вбивство матері

В Хусті Закарпатської обл. заарештували 15-річну дівчинку і 18-річного хлопця, які вбили матір

Про це повідомляє прес-центр Національної поліції.

Правоохоронці встановили, що 15-річна дівчина та її 18-річний брат 19 лютого о 3 год ночі вбили 42-річну матір, загорнули її в покривало та майже три кілометри несли до річки на окраїні Хуста.

19 лютого до правоохоронців звернувся чоловік та повідомив про зникнення своєї дружини. Він повернувся з роботи і занепокоївся, що жінки немає вдома у вихідний день. Поліція виявила в квартирі сліди, які могли свідчити про скоєння злочину.

Двоє неповнолітніх дітей зниклої жінки поводилися підозріло. Обох запросили у відділ поліції, де брат і сестра розповіли, що вбили матір. Вони пояснили свої дії тим, що вона погрожувала заявити в правоохоронні органи про ряд злочинів, які вони вчинили.

Сусіди родини, в якій трапилася трагедія запевняють, що зовнішніх ознак неблагополучності у родини не помічали. Навпаки, вважали, що сім’я дуже хороша, діти віталися в під’їзді, були вічливими.

Класна керівник школи, де навчалася 15-річна дочка потерпілої, розповіла, що дівчинка спокійна, ні з ким у класі не конфліктувала та вчилася в міру своїх можливостей.

Наразі щодо дітей обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 20 квітні 2017 року. Обоє будуть направлені на судово-психіатричну експертизу. Слідство в даній справі триває.