У Конгресі США є сильна підтримка продовження санкцій проти Росії, - Климпуш-Цинцадзе

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе зустрілася з американськими законодавцями - Сенатором Річардом Дурбіном і Конгресменом Майклом Квіглі

Про це повідомляє "Урядовий портал".

Віце-прем'єр-міністр подякувала американським політикам за активну участь в просуванні інтересів України в інститутах США. "Ви є одними з найбільших друзів України в Конгресі США. Ми вдячні вам за підтримку наших людей і словом, і ділом", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Річард Дурбін і Майкл Квіглі запевнили віце-прем'єр-міністра в подальшій підтримці нашої держави, зокрема, і в питанні надання Україні в 2017 році допомоги на суму в 350 мільйонів доларів.

Сенатор Дурбін схвально відгукнувся про перетворення в Україні і запевнив, що робитиме все від нього залежне, щоб продовжити підтримку нашої країни. Окремо він підкреслив, що Україна стикається з агресією за часів, коли відбуваються фундаментальні зміни: "На одному фронті у вас війна з Росією, а на іншому - з корупцією".

Конгресмен Квіглі, в свою чергу, висловився за продовження санкцій проти Росії. "Підтримка санкцій є двопалатною, двопартійною і надзвичайно сильною", - підкреслив він.