Викрадено нардепа від БПП Гончаренка. Оновлюється

Народного депутата від БПП Олексія Гончаренка викрали невідомі

Про це повідомляє "Думская" з посиланням на прокуратуру Одещини.

Причини і обставини викрадення народного депутата не повідомляються.

Інформацію про викрадення також підтверджує "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-секретаря прокуратури Одеської області Інну Вербу.

Зазначимо, що за інформацією ЗМІ, власником "Думской" є викрадений Гончаренко.

Все по темі: Викрадення Гончаренка

14.05 Власні джерела Еспресо.TV у ГПУ підтвердили викрадення Гончаренка

14.20 У БПП розповіли подробиці щодо зникнення Гончаренка. Зокрема, стало відомо, що члени фракції БПП не бачили народного депутата Олексія Гончаренка зі вчорашнього вечора

15.00 Стало відомо, що з телефона Гончаренка заходили у мережу близько години тому.

Гончаренко - заступник голови фракції БПП у Верховній Раді.

Зазначимо, що політична кар’єра Гончаренка почалася у 2005 році, коли він став головою Одеської міської організації партії "Союз". Втім вже наприкінці року, партія "Союз" стала частиною Партію регіонів. В результаті у 2006 році Гончаренко пройшов до Одеської міської ради у складі Партії регіонів.

Під час місцевих виборів восени 2010 року Гончаренко балотувався до Одеської обласної ради у складі Партії регіонів, а вже у листопаді того ж року його було обрано на посаду заступника голови Одеської обласної ради.

Вже за два роки народний депутат став офіційним кандидатом від Партії регіонів на 133-му виборчому окрузі. Попри це, після подій на Майдані 2014 року, Гончаренко вийшов з Партії регіонів і звільнився з посади першого заступника голови Одеської облради.

На парламентських виборах 2014 року пройшов до Верховної Ради за списком партії "Блок Петра Порошенка".