У МВС отримали підтвердження закликів Савченко до держперевороту

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк особисто отримав підтвердження слів нардепа Ричкової щодо антидержавних закликів Надії Савченко від своїх побратимів-десантників з передової

Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

"Показово нахабні і відверто антидержавні дії кращої подруги російських окупантів дійшли тієї межі коли спостерігати за цим із закритими очима виглядає знущанням", - написав Шкіряк.

За його словами, заява народного депутата Тетяни Ричкової щодо прямого порушення законів і Конституції України з боку Надії Савченко - це пряма підстава до здійснення негайних процесуальних дій. 

"Краща подруга російських терористів і активна сподвижниця Кремля, користуючись мандатом народного депутата, намагалася проникнути у розташування передових 79 та 80 ОАМБ в зоні АТО. Як з'ясувалося, вона їхала туди з відверто провокаційною метою і закликами "кидати зброю, йти з передової на Київ, щоб знести "злочинну владу"... Це прямий заклик до повалення конституційного ладу", - написав Шкіряк.

Він зауважив, що Савченко закликала до державного заколоту діючих військовослужбовців, котрі ведуть бойові дії проти ворога на передовій.

"У мене немає жодних сумнівів, що сценарій цього державного злочину був прописаний на Луб'янці. Я переконаний, що є всі підстави відкривати кримінальне провадження за ст.109 ККУ - державна зрада, заклики до повалення конституційного ладу і т.д. Сподіваюся на швидку і адекватну реакцію ГПУ та СБУ. Особисто отримав підтвердження слів Тетяни Ричкової від своїх побратимів-десантників з передової", - додав радник Авакова.