Розробники презентували жилет для віртуальної реальності

Стартап NullSpace VR зайнявся розробкою костюма HARDLIGHT VR, дуже схожого на футуристичну броню з чергової відеоігри про космічних суперсолдат

Про це повідомляє hi-news.ru.

"Творці підкреслюють, що їхня розробка не вирішить усіх проблем, адже на даному етапі гаджет повністю підтримує всього 15 ігор для VR-стіна Vive і Oculus Rift. У майбутньому вони планують поліпшити сумісність своєї "броні", додавши в бібліотеку підтримуваних ігор нові проекти", - зазначається в публікації.

У HARDLIGHT VR є спеціальний аудиорежим, що перетворює певні звуки з гри відчуття. Він працює навіть у тому випадку, якщо гру під жилет не адаптували. Ще одна цікава особливість пристрою — можливість відстежувати рухи тіла і синхронізація його положення з гарнітурою. Це забезпечить ще більш реалістичні відчуття при грі.

Розробники вже організували на Kickstarter збір коштів, необхідних для випуску костюма. Варто відзначити, що HARDLIGHT VR вимагає підключення до ПК через USB, тому повної свободи дій від нього очікувати точно не варто. Стартовий комплект коштуватиме близько 500 доларів.