"Укрпошта" запрацює за новим графіком роботи

Близько 500 відділень держпідприємства "Укрпошта" до 1 травня будуть працювати без обідньої перерви

Про це повідомив перший заступник генерального директора "Укрпошти" Олександр Перцовський, передає прес-центр відомства.

"Для зручності клієнтів до травня 2017 року в усіх великих містах країни відділення "Укрпошти", які мають три і більше вікна, будуть переведені на режим роботи без обідньої перерви... При цьому наші співробітники будуть працювати з плинним графіком і, як і раніше, мати повноцінну перерву", - сказав він.

Зокрема, днями рішення про доповнення переліку відділень, які працюватимуть без обідніх перерв, ухвалили Львівська, Харківська і Одеська дирекції "Укрпошти". У Києві за новим розкладом почнуть працювати з квітня. Відповідне рішення очікується також від Дніпропетровської дирекції.

"На сьогоднішній день, в Одесі без обідньої перерви функціонує 54 відділення, у Львові - 11, в Харкові - 42, у Дніпрі - 11, в Києві - 8, в інших містах обласного значення – 191", – йдеться в повідомленні.

До 1 травня планується оновити графіки ще 11 відділень в Львові, 11 у Харкові. У Києві за новим графіком працюватимуть 103 відділення поштового зв'язку. В інших містах обласного значення без обідньої перерви працюватимуть ще 35 відділень.