У БПП переконані, що Артеменко і Савченко - це ланки одного ланцюга Кремля

Кремль пішов на загострення ситуації і почав використовувати своїх агентів в українській політиці значно активніше

Таку думку на сторінці у Facebook висловила народний депутат Ірина Фріз.

"Декілька днів назад я висловила припущення, що Артеменко нe просто провокатор, а пішак у комбінаціі, яку сьогодні хочуть рeалізувати спeцслужби РФ. Сьогодні, після нових його заяв, в день захоплення Криму російськими окупантами, в мене не має в цьому жодних сумнівів. Кремль пішов на загострення ситуації і почав використовувати своїх агентів в українській політиці значно активніше. Артеменко пішов в інформаційний наступ по Криму, а Савченко – по Донбасу. Переконана, що це - ланки одного ланцюга", - написала Фріз.

Вона написала, що однією з цілей цієї інформаційної атаки є "абсурдизація" вирішення питання Криму. 

"Я вже направила депутатське звернення до Голови СБУ з приводу Артеменко. Сподіваюсь на швидку реакцію і щодо нових заяв. Переконана, що "кремлівські консерви" будуть відкриватися дедалі частіше. Нам потрібно діяти більш швидко і жорстко. "Полювання на відьом" не потрібне. Але й вільної кремлівської пропаганди через тих, хто зараз має статус українських депутатів і діячів також не має бути", - заявила Фріз.

Нардеп додала, що  під часу зустрічі в Держдепі буду окремо піднімати питання про провокаційні дії українських провайдерів політики Кремля в США та Україні.