Смертельна ДТП на Одещині: жінку збили п'яний прокурор та працівник СБУ, - ЗМІ

Прокуратура Одеської області розслідує кримінальне провадження за фактом ДТП в Ізмаїльському районі, перевіряється інформація про можливу причетність співробітника прокуратури

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

У ході розслідування встановлено, що ввечері 26 лютого поточного року у селі Кислиці Ізмаїльського району на дорозі було знайдено жінку, яку одразу доставили до медичної установи. Вночі від отриманих травм потерпіла померла у лікарні, - йдеться у повідомленні.

Наразі призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

У зв’язку з наявністю інформації про можливу причетність до ДТП співробітника прокуратури проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчим прокуратури Одеської області.

Як повідомляє "Думская" з посиланням на власні джерела, збили і переїхали жінку на своєму позашляховику Audi Q-7 двоє братів, один з яких служить в СБУ, а другий - в прокуратурі.

Брати поїхали з місця події, не надавши допомоги постраждалій. Після аварії винуватці спробували сховатися від поліції, проте були затримані. Обоє були п'яні.

Усі документи і протоколи були вилучені у поліції працівниками прокуратури. Справу намагаються зам'яти, стверджують джерела.