З Авдіївки виводять спецпідрозділ КОРД

У Донецькій області бійці спеціального підрозділу КОРД, які несли посилену службу в Авдіївці, повертаються до місця постійної дислокації

Про це інформує прес-служба Донецького обласного управління Національної поліції.

"Бійці спецпідрозділу КОРД, які несли посилену службу в Авдіївці, повертаються до місця постійної дислокації. Бійці спецпідрозділу несли службу виключно в нічний час. Вони патрулювали вулиці, щоби не лише попередити факти мародерства та інших правопорушень, але й миттєво прийти на допомогу людям у разі необхідності", - йдеться в повідомленні.

За розпорядженням глави поліції Донеччини 26 лютого для забезпечення безпеки і надання допомоги мирним жителям до Авдіївки було спрямовано загін із числа співробітників КОРД.

У поліції нагадали, що в Авдіївці продовжують працювати пункти поліції, де можна отримати всю необхідну допомогу, також безперебійно працює спецлінія поліції Донеччини "102".

З 29 січня, від початку загострення ситуації в Авдіївці, в результаті обстрілу терористів загинули 5 мирних жителів, поранення отримали більше 10 людей. Понад 370 будівель були пошкоджені, констатували правоохоронці.