Найгірша фінансова ситуація за 65 років: Трамп визнав найбільші проблеми США

Наразі у США спостерігається найгірша фінансова ситуація за останні 65 років, причому мільйони американців живуть у бідності

Про це під час своєї прес-конференції заявив президент США Дональд Трамп, повідомляє видання Bloomberg.

Він зазначив, що для того, аби окреслити майбутні плани розвитку держави, громадяни повинні прийняти ті неприємні фактори, які зараз негативно впливають на США.

Зокрема, за його словами, 94 мільйона американців наразі не працюють, тобто кожен п'ятий працездатний громадянин США не має роботи. 

"Понад 43 мільйона людей живуть в умовах бідності, і понад 43 мільйона американців використовують продовольчі талони. У нас є найгірша фінансова ситуація за 65 років", - наголосив Трамп.

Він також додав, що дефіцит торгівлі товарами з іншими державами в минулому році склав близько $800 мільярдів. Понад те, США втратили 60 тисяч заводів з того часу, як Китай вступив до Світової організації торгівлі у 2001 році.

"Вирішення цих та багатьох інших нагальних проблем, потребують від нас співпраці, яка пошириться попри відмінності партій. Це вимагає від нас задіяти американський дух, який долав усі проблеми протягом нашої довгої історії. Але для досягнення наших цілей у себе вдома і за кордоном ми повинні перезапустити двигун американської економіки", - підсумував Трамп.