Трамп поставив собі "п'ятірку" за президентсво

Президент США Дональд Трамп має намір зосередитися під час своєї промови перед палатами Конгресу на питаннях медичного обслуговування, економіки, збройних сил та безпеки кордонів

Про це повідомляє Fox News.

"Все, що я можу, - говорити від серця й розповісти про те, що я хочу зробити", - зазначив новий глава Білого дому.

Передусім, він зауважив, що отримав у спадок "дійсно жахливу" систему медичного обслуговування. 

Він повідомив, що адміністрація готує новий план медобслуговування, який, на його переконання, "буде чудовим, всеохоплюючим, я думаю, що він робитиме все, чого потребують і хочуть люди".

Крім того, Трамп зазначив: "Я буду говорити також про військових".

Напередодні він оголосив, що планує збільшити військовий бюджет США на $54 млрд, в основному, за рахунок скорочення витрат Державного департаменту та Агентства з охорони навколишнього середовища. Передусім, зменшуватимуться видатки на іноземну допомогу.

У цьому зв'язку, під час інтерв'ю президент висловив переконання, що Сполучні Штати не отримували вигоди від підтримки деяких країн-союзників. 

Він також зазначив, що говоритиме перед Конгресом про безпеку кордонів, а також про те, як "погані хлопці", наркодилери, вбивці та інші злочинці проникають через ці кордони в країну.

Серед інших питань, за словами Трампа, він говоритиме про економіку. Він зазначив, що використає своє "мистецтво укладання угод" у переговорах з крупними компаніями.

Відповідаючи на запитання ведучих, Трамп оцінив своє спілкування з народом на "трійку, трійку з плюсом", прямо зауваживши, що його обмін повідомленнями не був гарним. Натомість, за досягнення він поставив собі "п'ятірку", а за зусилля в перший місяць перебування на посаді – "п'ятірку з плюсом".