Обрання запобіжного заходу Насірову. Наживо

Солом'янський райсуд Києва у приміщенні Шевченківського обирає голові ДФС Роману Насірову запобіжний захід

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Згідно з повідомленням журналістів, які знаходяться у Солом'янському райсуді Києва, Романа Насірова вже доставили на засідання.

23:00 Суд переніс розгляд запобіжного заходу Насірову на 5 березня на 10:00

22:56 Прокурори кажуть, що у Насірова незначне підвищення тиску та серцебиття. Жодних висновків щодо термінової госпіталізації лікар не давав. 

22:53 Журналістів пустили до зали суду. Засідання продовжується.

22:23 Медики за зачиненими дверима обстежують Насірова і перевіряють, чи він може сприймати інформацію. Всередині також залишилися детективи НАБУ.

22:16 До зали суду запросили нову бригаду лікарів, яка чекала в коридорі. Буде проведене додаткове обстеження Насірова. Журналістів попросили вийти з приміщення суду на 5-10 хвилин.

22:10 Адвокати заявляють, що Насіров не довіряє лікарям, які з ним. Була викликана ще одна карета швидкої допомоги, але їх не пустили працівники НАБУ. Тиск у Насірова 180.

21:31 Насіров у залі суду. Поряд з ним медики. У Насірова заплющені очі, але він поволі рухається і п'є воду. Руки перебинтовані, очевидно, сліди від крапельниць.

У залі суду страшенна тиснява. Розпочалося судове засідання.

Захист Насірова говорить, що їх підзахисний 13 годин без харчування і без медикаментозного лікування. Також за словами адвокатів, які привезли Насірова до лікарні Стражеска і до суду, немає з собою посвідчень.

21:11 Насірова заносять у приміщення суду. Разом з ним дружина. 

Журналістів також почали пускати до приміщення суду.

Все по темі: Справа Насірова