У Луганській області під мостом блокадників поліція знайшла вибухівку

У суботу, 4 березня, у Луганській області поліція знайшла вибухівку під мостом, де розташували свій намет учасники блокади торгівлі з окупованими територіями

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганській області.

"Під однією з опор моста, де стоїть намет активістів-блокадників, виявлені міни "МОН", гранати РГМ-5, близько двох кілограмів тротилу з необхідними пристроями для здійснення вибухів, димові шашки, патрони", — йдеться у повідомленні.

Наразі на місці, де розташовані намети, проводять оперативно-слідчі дії, працюють експерти, криміналісти-вибухотехніки. Ретельно обстежують території.

У Штабі блокади, своєю чергою, назвали те, що відбувається, провокацією.

"Сьогодні вранці на редут "Богдан" прибула поліція Луганській області і повідомила про те, що їй надійшла заява, нібито міст, під яким перебуває редут, замінований. Заява здалася дивною, оскільки прямо навпроти редуту щодоби варто "бобик" поліції Луганській області", — йдеться в повідомленні "штабу" на сторінці у Facebook.

Учасники блокади допустили поліцейських до огляду моста. У кущах правоохоронці знайшли речовину, схожу на тротил, гранату РГД-5 і патрони, стверджують в "штабі", зазначивши, що "все було в розібраному стані, у вигляді "конструктора".