НАБУ може оголосити Насірову нову підозру, - журналіст

У випадку, якщо спливе відведений законом 72-годинний термін для обрання запобіжного заходу, детективи НАБУ можуть оголосити Роману Насірову нову підозру. На цей раз - у справі про "лондонські квартири" керівника ДФС

Про це в ефірі Еспресо.TV розказав журналіст Сергій Щербина.

За словами журналіста, наразі тактика захисту полягає у затягуванні часу. Водночас, якщо час, необхідний для обрання запобіжного заходу, сплине, співробітники НАБУ можуть повідомити Насірову нову підозру, щоб отримати додаткові 72 години.

Крім того, Щербина повідомив, що за його відомостями, прокурори САП будуть вимагати взяття підозрюваного під варту з можливістю внесення застави у 2 мільярди гривень. Водночас, адвокати будуть наполягати на розмірі застави в 3-5 мільйони гривень.

Все по темі: Справа Насірова

Читайте також: Справа Насірова. Чому НАБУ взялося за головного податківця країни

Читайте також: Сигнал Насіровим: три варіанти розвитку подій

  • Нагадаємо, очільника Державної фіскальної служби Романа Насірова НАБУ підозрює у співпраці з Олександром Онищенком у справі щодо газових оборудок.
  • Главі Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують розкрадання державних коштів у сумі понад 2 млрд грн.
  • 2 березня повідомлялося, що главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова затримали в "Феофанії" у "справі Онищенка".
  • Спеціалізована антикорупційна прокуратура буде клопотати про обрання запобіжного заходу щодо очільника ДФС Романа Насірова у вигляді тримання під вартою, а також про відсторонення його від посади.
  • Також стало відомо, що лікарі не знайшли в очільника ДФС Романа Насірова серйозних проблем з серцем, але кінцевого висновку дати не можуть.