Гаджети Samsung можна безкоштовно надсилати в ремонт через відділення "Нова пошта"

Samsung запровадив послугу, яка дозволяє українцям здавати гаджети у ремонт через відділення компанії «Нова пошта». Для користувачів вона абсолютно безкоштовна і доступна по всій Україні

Так, з 30 січня цього року на території всієї України* запрацювала нова послуга - «Pick-Up сервіс». Можливою вона стала завдяки співпраці «Samsung Electronics Україна» та компанії «Нова пошта».

Кожен користувач може здійснити доставку свого портативного пристрою з відділення, дому або офісу в сервісний центр, а потім - назад за вказаною адресою. Пропозиція поширюється на телефони і смартфони, планшети та носимі пристрої.

«Послуга працювала в пробному режимі всього кілька місяців, проте відгуки користувачів про неї підтвердили зручність і унікальність даного сервісу», - зазначає Олексій Роман, керівник департаменту сервісу «Samsung Electronics Україна».

«Тепер сервіс у відділеннях «Нова пошта» набуває нових переваг по всій Україні. Якщо раніше у нас можна було отримати або відправити посилку, замовити кур'єрське обслуговування, зробити грошовий переказ, то зараз ми беремо на себе доставку в ремонт пристроїв Samsung - будь то смартфон, планшет або розумний годинник. Цим ми пропонуємо клієнту більше, ніж він звик отримувати у відділенні «Нова пошта», тому що бачимо клієнтський сервіс саме в додаткових можливостях», - говорить Максим Рабінович, директор з розвитку «Нова пошта».

Щоб скористатися послугою, необхідно завітати до найближчого відділення «Нова пошта» або зателефонувати на гарячу лінію «Samsung Electronics Україна» за номером 0 800 502 000 для виклику кур’єра.

Безкоштовна послуга доступна як для гарантійних так і негарантійних випадків. Але варто звернути увагу на те, що ремонт негарантійної техніки буде проводитися виключно після того, як співробітники сервісного центру узгодять із клієнтом вартість проведення робіт.

Сервісне обслуговування Samsung - це професійний контактний центр з підтримкою послуги віддаленого налаштування та найширша сервісна мережа в Україні, яка нараховує 115 авторизованих сервісних центрів. До речі, вже кілька років поспіль компанія отримує звання «Сервіс побутової техніки року» в рамках Міжнародного фестивалю-конкурсу торгових марок «Вибір року», що говорить про високу якість та увагу до споживачів

Детальніше про послугу можна дізнатися на сайті samsung.com.

*Послуга не доступна на території проведення АТО та Автономної республіки Крим.