Вже не в камері Луценка: з'явилися подробиці про VIP-камеру, де сидить Насіров

Наразі відстороненого голову ДФС Романа Насірова вже перевели до іншої камери, яка має задовільні умови перебування

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив колишній очільник Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький.

Він зазначив, що інформація про те, що Насіров перебуває у камері, в якій раніше сидів нинішній генпрокурор Юрій Луценко, вже застаріла, адже, за його даними, голову ДФС вже перевели до іншої камери.

"Це колишній корпурс неповнолітніх. Камера, скажімо так, непогана, з нормальними умовами і нормальною площею утримання. Тому, я не думаю, що дуже буде він там страждати у плані неналежних умов утримання", - наголосив Старенький.

За його словами, питання стосовно того, чи може Насіров використовувати мобільний зв'язок, є спірним, адже, попри те, що користуватися у колонії мобільними заборонено, такі факти вже фіксувалися серед інших в'язнів. Тому, не виключено, що Насіров також матиме змогу розмовляти мобільним телефоном, та навіть користуватися інтернетом. 

Старенький зауважив, що Насірову також заборонено бачитися з будь-ким, якщо на це не дали дозволу слідчі, а також йому не можуть передавати заборонені предмети, зокрема, наркотики, алкоголь, холодну зброю чи гострі предмети.

Старенький підсумував, що камера, у якій знаходиться керівник ДФС, є так званою VIP-камерою, про які вже розповідали у мережі. Умови там достатньо непогані, є холодна та гаряча вода. 

Все по темі: Справа Насірова