108 обстрілів за добу: бойовики гатять по українцях з танків та артилерії

Терористи продовжують застосовувати проти української армії на Донбасі танки та артилерійську зброю

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві зазначається, що на Донецькому напрямку окупанти застосовували 122-міліметрову артилерію для обстрілів українських військових у районі Зайцевого.

Тим часом з мінометів різних калібрів бойовики накрили вогнем Північне, шахту Бутовку, Луганське, Авдіївку, Зайцеве, Верхньоторецьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Луганське, Кам’янку, Троїцьке, Піски. Бойовики також використовували БМП у Пісках, а у Новоселівці стріляв ворожий снайпер. 

На Маріупольському напрямку терористи гатили з артилерії по Талаківці та Тарамчуку, а з танків вели вогонь по Широкиному.  

Також сепаратисти неодноразово обстрілювали Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Мар’їнку і Талаківку з мінометів різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Березове, Новотроїцьке, Водяне, Гнутове, Павлопіль, Мар’їнку, Широкине. По Широкиному вели вогонь зенітні установки.

Для обстрілів Кримського, що на Луганському напрямку, бойовики використовували 122-міліметрову артилерію, а з  мінометів накрили вогнем Малинове, Оріхове, Новоолександрівку, Кримське та Новотошківське. Також Новотошківське неодноразово обстрілювали з ПТРК. З стрілецької зброї – Новоолександрівку та Новозванівку. По Станиці Луганській – снайпер. 

Таким чином за минулу добу бойовики відкривали вогонь по позиціям української армії 108 разів.