8 березня в АТО обійшлося без втрат

За минулу добу, 8 березня, у зоні АТО бойовики 69 разів обстрілювали українських військових, не вбивши і не поранивши жодного нашого бійця

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Мар’їнку, Чермалик та Павлопіль. Використовуючи гранатомети, російсько-окупаційні війська обстрілювали Водяне та Гнутове. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Лебединське, Павлопіль, Новогригорівку, Гнутове та Широкине.По Широкиному, Водяному та Гнутовому вогонь вели БМП противника. По Новотроїцькому – снайпер.

На Донецькому напрямку зі 122-міліметрової артилерії загарбники неодноразово обстрілювали Зайцеве. З мінометів різних калібрів – Верхньоторецьке, Майорськ, Новгородське, Авдіївку, Луганське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Верхньоторецьке, Піски, Невельське, Кам’янку, Новолуганське, Новгородське, Троїцьке, Зайцеве. По Зайцевому та Новгородському вогонь вели і снайпери.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Новоолександрівці, Попасній та Троїцькому, а з стрілецької зброї обстріляли Кримське та Станицю Луганську.