Москаль попросив Авакова змінити керівництво патрульної поліції на Закарпатті

Губернатор Закарпаття Генадій Москаль звернувся до голови МВС Арсена Авакова та керівника Нацполіції Сергія Князєва з проханням змінити керівництво патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, якому колектив висловив недовіру

Про це йдеться на сайті голови Закарпатської облдержадміністрації.

73 патрульні поліцейські написали Москалю колективне звернення, в якому заявляють про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Марценишина та його заступника Наймана.

"Я направив звернення до міністра МВС Арсена Авакова і вже мав розмову з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим щодо необхідності невідкладного реагування на факти, наведені колективом Управління НПП. Моя позиція чітка – керівництво управління має бути зміщене", - висловив свою думку губернатор.

Генадій Москаль, відомий досить прямолінийним стилем спілкування, додав аудіозапис інструктажу патрульних керівником, зазначивши, що така поведінка неприпустима для правоохоронця.

Надаю аудіозапис інструктажу начальника патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина своїм підлеглим, який мені принесли самі поліцейські. Я сам полюбляю міцне слівце, але, по-перше, не спілкуюся в такому стилі з підлеглими, а по-друге, деякі слова тут почув уперше! Марценишин створив нестерпну обстановку в колективі та повністю завалив показники в роботі", - поскаржився керівник області.