В Одесі 21-річний молодик вивозив жінок у секс-рабство до Туреччини

Поліцейські Одеської області затримали молодика, який намагався вивести двох жінок до Туреччини

Про це повідомляє прес-центр Нацполіції.

"У міжнародному аеропорту "Одеса" поліцейські затримали 21-річного молодика, який вивозив до Туреччини двох українських громадянок для надання ними сексуальних послуг за кордоном. Третя дівчина мала приєднатися до них за тиждень" - йдеться в повідомленні.

Зловмисник розшукав жінок в інтернета та, користуючись їх тяжким матеріальним становищем, пропонував їм високооплачувану роботу за кордоном.

Усі жінки – самотні мешканки сіл з півдня Одещини у віці від 20 до 27 років. Відсутність постійного заробітку та необхідність піклуватися про дітей, підштовхнули жінок на пошуки роботи в інтернеті, де їх і знайшов підприємливий молодик.

Під час першої зустрічі зловмисник роз’яснював жінкам умови проживання та "праці", а також розміри оплати за надання сексуальних послуг клієнтам.

За його словами, жінки мали отримувати від $4 до $5 тисяч в місяць, безкоштовні харчі та проживання у будинку з іншими повіями.

Після отримання згоди зловмисник оплачував витрати, пов’язані з оформленням необхідних документів, та вартість дороги до Туреччини. Ці гроші жінки мали відробити за кордоном. Саме під час посадки у літак зловмисника разом із "живим товаром" затримали правоохоронці.

На даний час вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Крім того, проводяться невідкладні слідчі дії для встановлення кола осіб, причетних до вказаного кримінального правопорушення.