Феміністки, лесбійки, повії. Як у Росії показали українське 8 Березня

Російський канал "Россия-1" випустив пропагандистський сюжет про 8 Березня в Україні, в якому спотворили інформацію і факти

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на російські ЗМІ.

Російський ведучий повідомив, що привітань із 8 Березня від президента України дочекалися тільки ті жінки країни, які служать в армії, всіх інших президент начебто проігнорував.

У сюжеті показали шматок відео, де Порошенко каже: "Я твердо впевнений, що з такими жінками наше найкраще в світі військо точно переможе, з такими жінками, я не маю жодного сумніву, перемога над ворогом, окупантом, який вторгся на нашу землю, буде точно невідворотною".

Це є лише частиною привітання президента України. Насправді він привітав усіх, про що свідчить відео на його сторінці у Facebook.

У відеосюжеті показали також кадри з феміністичного маршу, що відбувся 8 березня у столиці. Однак повідомили лише, що "центральними вулицями Києва пройшли представники сексуальних меншин", які, "загорнувшись у веселкові прапори, відстоювали право на одностатеве кохання".

"У їхній же колоні – працівниці секс-індустрії. Над головою – червоні парасольки. Вони просять не тільки захистити, а й легалізувати проституцію. На учасників маршу напали студенти, намагалися облити зеленкою і кефіром. Поліція затримала чотирьох", - повідомив російський пропагандистський канал.