На Луганщині зникли 3 людини, їх могли схопити в полон бойовики

На Луганщині, між селищами Боброве та Борівське, на узбіччі дороги знайшли покинутий автомобіль з відчиненими дверцятами, де, за попередньою інформацією, було 3 чоловіки

Про це на своїй сторінці у Facebook написала речниця облуправління Нацполіції Луганщини Тетяня Погукай. 

"За попередньою інформацією, на цьому автомобілі їхали три чоловіки – батько з сином (51 рік та 31-рік) та 23-річний хлопець. Чоловіки були одягнені у камуфльований одяг. Доля чоловіків на даний час невідома. На зв'язок вони не виходять. За однією з версій поліції, чоловіки захоплені у полон членами диверсійної розвідувальною групою бойовиків", - йдеться в повідомленні.

11 березня 2017 року о 23:00 до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на узбіччі об’їзної дороги між селищами Боброве та Борівське м. Сєвєродонецьк виявлений автомобіль Ford Transit Connect білого кольору у відчиненому стані.

Раніше у цьому районі був захоплений у полон військовослужбовець ЗСУ. Неподалік від місця події розташоване село Арентове, яке межує з лінією розмежування з територією, яка непідконтрольна українській владі.