Охоронці столичного супермаркету побили підлітка

У Києві охоронці супермаркету "Мегамаркет" побили 15-річного хлопчака

Про це на своїй сторінці в Facebook написав співзасновник сервісу онлайн-тренінгів Іван Примаченко.

"У Мегамаркеті на Гетьмана, 6 15-річний хлопець взяв з прилавка 2 горіхи, щоб спробувати. Охорона заламала його, силою затягла всередину і вже годину відмовляється покупцям показувати дитини, силою не дають увійти в підсобне приміщення. Судячи з усього просто побили, а тепер бояться понести відповідальність", - йдеться в повідомленні.

Як розповів Примаченко Громадському радіо, свідки події викликали поліцію, і почали вимагати в охорони, щоб вони дали побачити хлопця. Близько години не пускали до нього.

"Поліція приїхала, через якийсь час ми змогли зайти всередину. Хлопець був там, він розповів, що йому дали по ребрах кілька разів. Погрожували ребра зламати. Так само на відео є його свідчення", - додав Примаченко.

Пізніше в коментарях він написав, що дитину відпустили. Хлопець з дядьком поїхав на швидкій, щоб задокументувати застосування сили проти нього.

За словами іншого свідка - співробітника Національної академії наук України Антона Сененка, поліція прийняла заяви свідків, але зазначила, що допитувати хлопця може тільки в присутності матері, а вона зараз за кордоном. Також Сененко додав, що поліція не затримала охоронця, який побив підлітка.