Адвокат розповів, на скільки затягнеться справа Насірова

Розслідування справи щодо відстороненого очільника ДФС Романа Насірова може проходити достатньо довго

Про це в ефірі каналу "Інтер" заявив адвокат Насірова Ігор Черезов, передає "Економічна правда".

Він зазначив, що представникам захисту голови ДФС надали достатньо об'ємний пакет документів, який потрібно вивчити та надати свої "контраргументи". При цьому на це у адвокатів було всього три   доби перед та під час розгляду справи у суді.

"Коли у справі буде поставлено крапку - важко сказати, думаю, її розслідування буде продовжено щонайменше до 4 місяців, принаймні щодо самого Насірова", - наголосив Черезов.

За його словами, наразі можливість внесення застави 100 мільйонів гривень не розглядається, навіть попри те, що Насіров довгий час працював закордоном та має такі гроші. 

Адвокат додав, що вимоги Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо застави 2 мільярда гривень не є юридично та економічно виправданими.

"Міжнародна практика є такою, що сума застави має бути такою, яку особа може внести. У суді першої інстанції ми не побачили доказів того, що підзахисний має можливість внести суму застави у розмірі, якого вимагає САП. Якщо суд буде неупередженим, він не збільшить суму застави", - підсумував Черезов.

Все по темі: Справа Насірова