Висміяна за макіяж суддя раніше пережила жорстокий напад

Більше 10 років тому суддю Млинівського районного суду Аллу Бандуру, яку у соцмережі висміяли за екстремальний макіяж, намагались вбити у її власній квартирі двоє молодиків

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на місцеву газету Вісник.

У матеріалі, датованому квітнем 2006 року, вказано, що за напад на суддю Млинівського райсуду, двоє молодиків 27 років отримали довічне ув'язнення.

Такий вирок виніс Апеляційний суд двом зловмисникам, котрі у 2005 році в смт Млинів напали на суддю Бандуру.

"Тоді після 12 колото-різаних ран працівника правосуддя врятувало лише одне – справжнє диво", - вказано у матеріалі.

На суддю нападали на світанку, пробравшись у її квартиру на третьому поверсі через балкон.

"Алла Петрівна почула шум на балконі і проснулася. Водночас запримітила якийсь силует. Втім, не встигла зорієнтуватися, як до горла уже був приставлений ніж. Заодно почулися слова: "Пацани прийшли, щоб звершити над тобою суд", - йдеться у матеріалі.

За інформацією ЗМІ, в такій ситуації вона поводила себе мужньо, хоч і змушена була після різких погроз відчинити вхідні двері.

Загалом, окрім побоїв, тіло потерпілої прийняло 12 ударів заточкою. Причому, після кожного такого удару зловмисник провертав гострий предмет, таким чином, вочевидь, намагаючись завдати ще більшого болю.

Насамкінець, зловмисники намагались задушити суддю, втім, перебуваючи у калюжі крові вольова жінка знайшла у собі сили, щоб вирватися від нападників і щосили покликати на допомогу.