Антикорупціонер Ричкова і євроінтегратор Білозір. Як нардепів розподілили по комітетах Ради

Верховна Рада у вівторок, 14 березня, призначила комітети для 25 депутатів, які потрапили в парламент не відразу після виборів

Про це повідомляє Еспресо.TV.

До комітету з питань бюджету увійшли Дмитро Білоцерковець (фракція БПП), Олександр Дубіль (Батьківщина), Хвича Мепарашвілі (Народний фронт) і Максим Микитась (позафракційний).

У антикорупційний комітет увійшли Андрій Немирівський і Тетяна Ричкова (обидва - БПП), а також Юрій Буглак (позафракційний).

До комітету з питань свободи слова увійшли Владислав Севрюков і Григорій Шверк (обидва - БПП), а також Федір Бендюженко (НФ).

У регламентний комітет увійшли Владислав Данилін (НФ) і Сергій Шахов (Воля народу).

До комітету з питань законодавчого забезпечення і правоохоронної діяльності увійшли Валерій Карпунцов і Максим Саврасов (обидва - БПП).

Членом комітету з питань охорони здоров'я обрано Сергія Мальничука (Воля народу), комітету з питань національної безпеки і оборони - Олександра Бригинця (БПП), комітету з питань транспорту - Вадима Підберезняка (НФ), комітету з питань європейської інтеграції - Оксану Білозір (БПП).

Крім того, Ярослав Єдаков (НФ) став членом комітету з питань аграрної політики та земельних відносин, Олег Великін (БПП) - комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Руслан Богдан (Батьківщина) - комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Юрій Одарченко (Батьківщина) - комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, а Тетяна Юзькова (Радикальна партія Олега Ляшка) - комітету з питань правової політики і правосуддя.

Також до комітету з питань науки і освіти обрано Ірину Констанкевич (позафракційна), а в комітет з питань економічної політики - Віктора Шевченка (позафракційний).