У Росії бізнесмен на джипі у "виховних" цілях збив дитину і поставив на коліна

У місті Приозерськ Ленінградської області розпочато перевірку дій водія позашляховика, який збив дитину і поставив на коліна в виховних цілях

Про це повідомляє Слідчий комітет Ленінградської області.

Двоє дітей грали з іграшковими автоматами на вулиці. У якийсь момент один з хлопчиків направив свій "автомат" на машину, яка проїжджала повз.

Цей жест розсердив водія позашляховика. Він розвернувся і став переслідувати дітей. Один хлопчик утік, другого водій зачепив капотом.

Дитина впала на землю. Водій силою поставив хлопчика на коліна на 15 хвилин і поїхав.

Після інциденту у 9-річного хлопчика зафіксували струс мозку і забої. "Вихователем" виявився місцевий підприємець.

У той же час батько потерпілого хлопчика розповів журналістам, що водій після наїзду на хлопчика нібито хвалився, що не понесе покарання за свої дії.

"Я юрист, я бізнесмен, мені за це нічого не буде, говорив він", - розповів батько.

Крім того, за інформацією місцевих ЗМІ, водій позашляховика добре знайомий місцевим правоохоронцям. Він регулярно направляє в різні інстанції скарги, що містять нецензурну лайку. При цьому наголошується, що конкретики в цих листах немає, заявник просто вказує, що всі навколо крадуть, а поліція, на його думку, особливо.

Слідчий комітет по Ленінградській області порушив кримінальну справу стосовно водія позашляховика, який свідомо збив дитину.

Як повідомляє Слідчий комітет по Ленінградській області, водієві закидають хуліганство, йому світить до 5 років тюрми.