Висміяна за макіяж суддя прокоментувала знущання в мережі

Суддя Млинівського районного суду Рівненської області Алла Бандура, яка вразила мережу яскравим макіяжем, намагається не звертати уваги на жарти дотепників і не тримає образу за публікацію своєї фотографії

Про це пише "Сегодня".

"Про те, що я раптово стала зіркою соцмереж, я дізналася від своєї маленької племінниці. Вона подзвонила мені і почала плакати в трубку. Запитує: "Тьотю, тебе не звільнять?" Я спочатку навіть не зрозуміла, про що мова, поки не з'ясувалося, що виною всьому нещаслива фотографія. Довелося запевнити, що нічого поганого не буде", - повідомила суддя.

В цей час вона була на лікарняному. За словами Бандури, знімок був зроблений для офіційного видання судової влади близько 10 років тому.

"Ми розглядали справу, і тут нам оголосили, що прийшов фотограф. Я на швидку руку навела макіяж. Потрібно було повертатися до роботи. Ось так і вийшло це фото. Але взагалі я стежу за собою. Як і кожна жінка, люблю бути з зачіскою. Не дозволяю собі з'являтися на вулиці незачесаною. Стрижка у мене коротка, але від природи пишне волосся. Крім цього, люблю, щоб і манікюрчик був", - розповіла суддя.

Вона вважає, що суддя повинна бути психологічно готова до будь-яких ситуацій у своєму житті, тому намагається не нервувати.

"Я не в образі на дотепників з мережі. Просто дивно, що через якийсь невдалий макіяж доводиться вислуховувати жарти, але нічого - переживу. Я навіть пробачаю ту людину, яка першою поширила фото. Хоча чесніше було б, щоб перед публікацією він поцікавився моєю думкою. А то складається враження, що він переслідував якийсь певний інтерес", - додала Бандура.