Російську олімпійську чемпіонку обібрала і вигнала на вулицю рідна мати

Срібний призер Олімпіади-2012 у командних змаганнях гімнасток Анастасія Гришина втратила всі грошей і опинилася на вулиці

За словами спортсменки, її обікрала рідна мати, повідомляє "Комсомольская правда".

21-річна Гришина разом з чоловіком і сином знімає невелику квартиру, в якій навіть кухні немає. Хоча, за словами спортсменки, за кар'єру гімнастка заробила понад 20 мільйонів рублів - більш ніж достатньо для придбання гідного житла в столиці.

"Мені дуже соромно, боляче і прикро. Повірити не можу, що так зі мною вчинив не хтось чужий, а рідна мати. Вона забрала всі мої гроші і житло. Все, що я заробила в спорті. Навіть машину, яку мені як медалістці вручив після Олімпіади мер Собянін. У мене нічого не залишилося. Тепер я з маленькою дитиною буквально на вулиці", - каже чемпіонка.

Проблеми почалися після того, як вона пішла в декрет і попросила фінансової допомоги у сім'ї. У відповідь на це мати виставила її з дому.

Коли Настя пішла в банк, там вона отримала виписки по всіх свої рахунках за всі роки і була шокована. Виявляється, весь цей час вона отримувала достойну зарплату - близько 100 тис. рублів у місяць, регулярно їй перераховували великі грошові премії за участь в змаганнях. Тільки в 2012-му після Олімпіади на рахунки надійшло близько 5 млн рублів. Всього за всі ці роки я заробила понад 20 млн, і ще машина. Абсолютно всі ці гроші одразу ж знімала мати. Остання велика сума - 2 млн рублів - була знята напередодні весілля спортсменки.

"Мені ж від усіх цих мільйонів дісталися жалюгідні копійки. Я навіть не маю ніяких прав на ту кімнату в комуналці, де зараз прописана. Все майно, все, що було куплено, все записано не на мене. Мама і мою дитину може легко зробити бомжем", - каже чемпіонка.