Рахунки за комуналку, диктатура та страх, - Ані Лорак прокоментувала життя в Україні

Співачка Ані Лорак розповіла, як, на її думку, змінилось життя в Україні після Майдану, та пояснила чому не дає концерти на батьківщині

Про це Ані Лорак розповіла під час інтерв’ю "КП в Україні".

За її словами, рівень життя в Україні після подій на Майдані значно впав.

"От скажіть, чи є людина в Україні, яка скаже, що за ці три роки ми стали жити краще? Ні для кого не секрет, що рівень життя сильно впав - криза позначилася на всіх верствах населення. Ось навіть за своїми батьками дивлюся - вони отримують величезні рахунки за комуналку", - повідомила співачка.

"Знаєте, мені іноді здається, що ми живемо в імпровізованому театрі - одні кажуть, а інші роблять, що їм хочеться", - додала вона.

Також вона пояснила, чому вже більше двох років не виступає в Україні.

"Мені не хочеться, щоб хтось робив кар'єру, намагаючись очорнити моє ім'я, та ще й рекламуючи себе за мій рахунок, а в кінцевому підсумку страждав би мій улюблений глядач. Слава Богу, я встигла об'їздити Україну зі своїм шоу в 2013-му і 2014-му роках - скрізь зал зустрічав стоячи. Те, що сталося потім - мій біль. Але, повторюся, не можу допустити, щоб люди, які упиваються вседозволеністю, піарилися на мені", - сказала Ані Лорак.

Крім того, вона поділилась як, на її думку, проходять виступи російських артистів в Україні. За її словами, деякі організатори вміють "домовлятися" з людьми, які заробляють на погромах виступів зірок.

"Артисти не повинні жити в путах диктатури і страху. Навіть сама постановка фрази "вміти домовлятися" лякає - не хочу брати участь в подібних речах, це принизливо, неправильно. В той же час не можна миритися з подібною ситуацією - хтось повинен навести порядок. І важелі впливу, безумовно, не варто шукати в артистичному середовищі", - сказала співачка.