"То не пісні, а мої співатимуть і далі". Лоза прирівняв новий хіт "Грибів" до Gangnam Style

Російський музикант Юрій Лоза відмовився називати композицію українського гурту "Гриби" "Тане лід" піснею та переконаний, що її скоро забудуть

Про це він заявив російським ЗМІ.

"У нас кілька було таких же, Gangnam Style і Pen Pineapple Apple Pen - це пісні, які піснями не є, тому що ніхто її не може наспівати або повторити. Вона не йде у відриві від загального іміджу, кліпу", - сказав Лоза.

Крім того, він заявив, що пісня складається з молодіжного реп-оформлення та легкої іронії, що створює певну картинку, яку із задоволенням дивляться. Він закликав взагалі не називати композицію піснею.

Лоза також заявив, що популярність композиції "Грибів" скоро пройде, а ось його власні пісні, на його думку, будуть співати ще довго.

"Скажімо, пісню" Пліт "люди співають 35 років - і далі будуть співати, це великий і складний твір. Вона повільно набирала обертів і повільно буде їх зменшувати. Її будуть переспівувати, переробляти. Ця пісня, яку ви називаєте піснею, сьогодні народилася, завтра її немає ", - наголосив музикант.

Зазначимо, що кліп на пісню "Тане лід" на даний момент подивилися 13 мільйонів разів. Сумарна кількість переглядів роликів групи вже перевищило 20 мільйонів.