Можна не компостувати. Киянин знайшов помилку в правилах "Київпастрансу"

Киянин Олег Ривтин знайшов в правилах "Київпастрансу" помилку та повідомив про це компанію у Facebook, після чого вона його забанила

Про це повідомляє киянин на власній сторінці у Facebook.

Він знайшов помилку в правилах користування трамваєм та тролейбусом. В правилах вказано, що пасажир "зобов'язаний оплатити свій проїзд, закомпостувати абонементний талон або купивши разовий квиток у кондуктора чи водія".

Але білет, що ми купуємо у водія вже є "разовим талоном". Тобто, вже сам факт його покупки дає право на проїзд, не компостувавши його. А компостувати треба якраз "абонементський талон", про який ніхто нічого не знає.

Киянин помітив цю помилку та одразу зателефонував на гарячу лінію "Київпастрансу".

"Хвилин 30 я пояснював оператору, що саме не так, і з великими труднощами умовив прийняти заявку ... Я написав про це в особисті повідомлення на сторінках Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, "Київпастрансу" і особисто директору департаменту транспортної інфраструктури Сергію Майзель. Я відправив цю інформацію через сайт 1 551 ", - сказав киянин.

Але відповідь на своє звернення він отримав лише через місяць "про якусь внутрішню інструкцію, яка нібито розповідає, що мені потрібно компостувати разовий квиток (інструкція - внутрішній документ, який регламентує діяльність співробітників, а не пасажирів)".

Найцікавіше, що після всіх звернень сумлінного киянина, його забанили на сторінці "Київпастрансу" в Facebook.

"Тепер принципово не буду компостувати талони. Буду чекати контролера, отримаю штраф і потім оскаржу його в суді", - додав українець.