Сестер-менеджерів "Сбербанка" спіймали на покупці Ferrari

У Росії двох менеджерів московського територіального відділення "Сбербанка" затримали за підозрою в особливо великому шахрайстві під час покупки новенького Ferrari в автосалоні

Про це повідомляє "Коммерсантъ".

Менеджери по роботі з клієнтами сестри Марьям і Тамилла Дадашеви за два дні до візиту в автосалон зняли та перевели в готівку з рахунків одного з клієнтів 40 млн руб. При цьому, поліцейські припускають, що панянки планували вкрасти до 4 млрд руб. Наразі правоохоронці з'ясовують, чи були в сестер спільники.

За даними видання, Марьям і Тамилла Дадашеви оформляли покупку нового Ferrari, вартість якого перевищує 7 млн ​​руб. Про таку машину Марьям, імовірно, мріяла вже давно - в минулому році вона сфотографувалася на тлі цієї моделі в музеї Ferrari в ОАЕ, підписавши світлину в Instagram: "Подаруйте мені". 

26-річна Марьям та 22-річна Тамилла працювали в секторі, що відповідав за обслуговування малого бізнесу. Як вважають слідчі, за кілька днів до покупки машини сестри Дадашеви провернули крупну аферу: дівчата, які працювали з юридичними особами та мали доступ до їхніх рахунків, зняли і перевели кошти на рахунки трьох фірм-одноденок, звідки їх і отримали сестри. Отримавши гроші, сестри вирушили за покупками.

Відносно дівчат порушили кримінальну справу за фактом особливо великого шахрайства (ч. 4 ст. 159 КК РФ).