Керівники "Київавтодору", яких запідозрили у розкраданні сотень мільйонів, терміново пішли у відпуску

Директор Київавтодору Олександр Густєлєв і його перший заступник Юрій Баранов не з'явилися на засідання антикорупційної комісії Київради

Повідомляється, що чиновників викликали дати пояснення про ситуацію, яка склалася навколо діяльності "Київавтодору" і ремонту доріг в м.Києві в зв'язку з останніми обшуками на підприємстві.

Виявилося, що гендиректор "Київавтодору" Олександр Густєлєв, одночасно зі своїм першим заступником Юрієм Барановим пішов у відпустку. Таку інформацію у вигляді листа на комісію направив заступник гендиректора "Київавтодору" Валентин Осипов.

На даний момент не відомо, чи знаходяться зазначені вище чиновники Київавтодору на території України.

У той же час, на засідання комісії "Київавтодор" не делегував жодного свого представника.

За повідомленнями у ЗМІ директор департаменту транспорту Сергій Майзель одразу після обшуків у "Київавтодорі" терміново написав заяву про звільнення.

Раніше повідомлялось про обшуки у КП "Київпастрансі", де СБУ заявила про викриття спільно з Генеральною прокуратурою присвоєння понад тридцять мільйонів гривень керівництвом КП "Київпастранс", яке раніше очолював Сергій Майзель. Керівники "Київавтодору", яких запідозрили у розкраданні сотень мільйонів, терміново пішли у відпуску.