Вороненков не розповів українцям свої головні таємниці, - Пономарьов

Вбитий екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков не встиг повідомити правоохоронцям головної інформації, якою він володів

Про це заявив екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, інформує "Громадське".

За його словами, Вороненков був носієм ключових секретів з приводу фінансового становища вищого генералітету Російської Федерації.

"Просто ви в курсі свідчень у справі Януковича, але свідчення у справі Януковича це додаткова "вишенька на торті", тому що насправді свідчення у справі Януковича може дати величезна кількість людей, які не є депутатами Державної Думи, чи точно не бути такими крутими і високопоставленими силовиками, як Денис", — сказав Пономарьов.

На думку екс-депутата, Вороненков був носієм ключових секретів з приводу фінансового становища вищого генералітету Російської Федерації. У цьому сенсі якби цю інформацію в Україні почали використовувати, то це було б сильніше дивізій на фронті. Однак в Україні було не дуже багато людей, яких би цікавила ця інформація.

"Він всіляко намагався (розкрити інформацію). Просто деякі люди з російської опозиції, підхоплені деякими людьми тут в Україні, починали кампанію про те, що він шахрай, який втік від переслідування. І тим самим, ваші політики на відміну від російських політиків, які менш чутливі до фейсбуку і кількості лайків, репостів і так далі, почали коливатися — навіщо їм цей головний біль?", — сказав він.

Все по темі: Вбивство Вороненкова