У Балаклії знову вибухи

У п'ятницю ввечері на технічній території військового арсеналу в р. Балаклія Харківської області спостерігалися вибухи різної інтенсивності (приблизно 1 вибух на 5 хвилин)

Про це повідомили в ДСНС.

"Триває проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася 23 березня на території 65 арсеналу Збройних Сил України в м. Балаклія Харківської обл.", - додали в ДСНС.

Як повідомили в МОЗ, у результаті події були поранені 2 особи та 1 людина загинула.

Тим часом, газопостачання в місті Балаклія відключені, також тимчасово призупинено рух транспорту по залізничній станції Балаклія та організовано за резервною схемою. 

"По електроенергії, у нас близько 10% міста без світла. Наші електричні мережі знаходяться біля технічної території арсеналу. Шість прольотів лінії електропередач лежать на землі. Ми не можемо туди підійти, поки Міністерство оборони не завершить відповідні роботи (ред. - розмінування). В село Борщівка о 23:00 можемо подати. В села Яковенкове і Вербівка електроенергія вже подана. Працюють водопостачання та водовідведення", - зазначив голова Балаклійської РДА Степан Масельський, передає "Укрінформ".

Все по теміВибух зброї в Балаклії