Окупанти на Донбасі поранили двох бійців АТО, українці відповіли вогнем

У вівторок, 28 березня, станом на 18:00 проросійські терористи 30 разів обстрілювали позиції сил АТО, поранивши двох українських бійців

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм окупанти били по позиціях поряд з Авдіївкою, Троїцьким та Луганським. Крім того, захисників Авдіївки, Опитного, Троїцького обстрілювали з мінометів калібру 82 мм.

Опорні пункти поблизу Луганського противник обстрілював з озброєння БМП, укріплення ЗСУ поблизу Пісків, Луганського та Троїцького - з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

На маріупольському напрямку поблизу Тарамчука бойовики намагалися поцілити по українським позиціям з 82-мм міномету. Морських піхотинців у Широкиному терористи обстріляли з зенітної установки ЗУ-23-2. Опорні пункти під Водяним окупанти накрили з гранатометів та кулеметів, захисників Павлополя обстріляли  гранатометів. Ворожі снайпери активізувались під Гнутовим та Водяним.

На Луганщині поблизу Новозванівки терористи стріляли з міномету калібру 82 мм, поряд з Новоолександрівкою - з гранатометів різних систем.

У штабі АТО зазначили, що під  час обстрілів бійці АТО були змушені відкривати вогонь у відповідь.